• Met gevoelens van diep leedwezen  hebben wij het bericht ontvangen van het onverwachte overlijden van Adri. Hoewel Adri de laatste jaren niet meer op het complex van S.V. Kickers ’69 kwam, kenden veel mensen hem nog goed.

    Vol respect en dankbaarheid denken we terug aan de periode dat Adri zich als bestuurslid – verantwoordelijk voor het wedstrijdsecretariaat – voor Kickers ’69 heeft ingezet. Adri was van 1971 tot 1986 bestuurslid van Kickers ‘69. Als blijk van dank voor zijn inzet werd hij in de algemene ledenvergadering van juni 1986 benoemd tot Lid van Verdienste. Zijn naam is in de kantine nog steeds terug te vinden op het bord met de namen van de gedecoreerde leden.

    Behalve bestuurslid was Adri ooit ook spelend lid en natuurlijk jarenlang één van de trouwe sponsoren van de vereniging. Wij zullen ons Adri herinneren als een betrokken vrijwillig en ondernemer. Een buitengewoon aimabel en bescheiden mens. Een man met een luisterend oor, eerlijk en oprecht. Gewoon een ontzettend fijne en sympathieke man.