• De assistent-scheidsrechter gaat bij verschillende namen, te denken aan grensrechter, lijnrechter of simpelweg de vlagger! Heel soms is het zelfs de 12e man van het elftal. Welke naam we er ook aan geven, hij of zij is onmisbaar in de voetballerij en zo ook bij onze mooie vereniging.

  De eerste seizoenshelft zit er op. We hebben 15 officiële KNVB wedstrijden achter de rug en er staan er nog 14 op het programma vanaf a.s. zaterdag t/m eind mei. Ondanks dat er altijd iemand de vlag heeft gehanteerd - wat vaak niet vanzelf ging - zijn we steeds dringend op zoek naar vaste c.q. deeltijd grensrechter(s) voor ons eerste elftal om ons team te versterken.

  Wij realiseren ons dat een vaste grensrechter misschien een hele utopische gedachte is, daarom zijn wij ook nu weer druk met het maken van een schema voor de 2e seizoenshelft waarin iedereen zelf kan bepalen welke wedstrijddagen hij of zij beschikbaar is en ook hoe vaak in een seizoen. Zo proberen we ruim van te voren de resterende 14 competitiewedstrijden van Kickers’69 1 van een grensrechter te voorzien.

  Wij zijn op zoek naar jou!

  Als assistent-grensrechter (M/V) maak je onderdeel uit van het arbitrageteam. Voor de wedstrijd wordt je altijd uitgenodigd bij de bondsscheidsrechter voor een praatje. Moet je wel of niet vlaggen voor overtredingen? Wanneer vlag je voor buitenspel? Waar sta je met een hoekschok of een vrij trap? De KNVB scheidsrechter verteld je hoe hij de samenwerking ziet en daarnaast is er altijd gelegenheid om ook je eigen vragen te stellen.

  Wij zijn van mening dat iedereen kan vlaggen die een beetje affiniteit heeft met het spel! Jong of oud, zolang je fysiek in staat bent nog met de mannen mee te lopen langs de lijn kan iedereen het met een aantal wedstrijden onder de knie krijgen. Voor iedereen die toch nog twijfelt, neem eens een kijkje op de gratis online cursus van de KNVB ‘Instructie assistent-scheidsrechters’.

  Naast de formaliteiten, de spelregels en twee keer 45 minuten op het veld is het voor een dorpsvereniging als de onze net zo belangrijk dat we het voornamelijk gezellig hebben met elkaar voor, tijdens en na de wedstrijd, ongeacht de uitslag of de emoties van het voetbal. Hier staan we dan ook voor, en wij nemen jou graag op in de staf, de spelersgroep en de supporters!

  Delen mag, maar meedoen is nog veel leuker!

  Heb je interesse, neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

  Met sportieve groet,
  namens het bestuur van S.V. Kickers ’69 en de staf van de selectie, 

  Roy Möllers
  bestuurslid voetbaltechnische zaken

  M: 06-36431845
  E: vtz@svkickers69.nl