• S.V. Kickers ’69 is erg blij te kunnen melden dat met de complete trainersstaf van de selectie en de trainer van de oudste jeugd overeenstemming is bereikt om hun contracten te verlengen tot en met seizoen 2021-2022. Ondanks dat er dit seizoen zeer weinig wedstrijden zijn gespeeld, zijn wij zeer tevreden over de complete trainersstaf. Met alle beperkingen die er zijn door het COVID-19 virus worden er door de creativiteit van de trainers toch uitdagende trainingen (bij de senioren in twee- en viertallen) aangeboden, waardoor de trainingsopkomst erg hoog is.   

  Hierdoor is Erwin van der Zee ook komend seizoen hoofdtrainer van S.V. Kickers ’69. Alle betrokkenen zijn erg blij dat Erwin van der Zee voor het vijfde seizoen de ploeg uit Leimuiden onder zijn hoede heeft.

  Dennis Bos gaat zijn tweede jaar in als trainer van het 2e elftal. Dennis is een ambitieuze trainer die  graag de spelers van het 2e elftal beter wil maken om zo te zorgen voor doorstroom naar het 1e elftal.

  Ook voor keeperstrainer Bert van Wijk is komend seizoen zijn 2e jaar bij S.V. Kickers ’69. Met Bert zijn ervaring zal hij ook komend seizoen onze keepers de fijne kneepjes van het keepersvak bijbrengen.  

  Tot slot heeft ook Kees de Roode, momenteel trainer van de JO19 en JO17, zijn contract met een jaar verlengd. Met beide jeugdteams heeft Kees een goede klik en wij zijn dan ook blij dat Kees zijn contract verlengd heeft.

  Het Bestuur van S.V. Kickers ’69 is erg blij met de invulling van de trainersstaf voor het seizoen 2021-2022 en heeft er alle vertrouwen in dat de trainers, de leiders en de spelersgroep een plezierig en succesvol seizoen tegemoet gaan.

  Wij hopen dat iedereen gezond blijft, dat we binnen enkele maanden wellicht weer kunnen voetballen en wensen iedereen prettige feestdagen en een gezond en gelukkig 2021!

  Met sportieve groet,

  Arno van Wittmarschen

  Hoofd Voetbal Technische Zaken

  S.V. Kickers ‘69