• Geacht bestuur en leden van S.V. Kickers ´69,


    Op 5 oktober hebben wij afscheid genomen van onze moeder, oma en grootoma Alie van der Zwaan. Wij zijn heel dankbaar dat wij hierbij gebruik hebben mogen maken van de kantine van de Kickers. De Kickers was erg belangrijk voor haar tijdens haar leven en is nu bij haar overlijden ook van grote waarde geweest. Het was hartverwarmend en overweldigend wat de Kickers voor haar en ons heeft gedaan in deze moeilijke tijden.

    Wij zijn heel trots dat onze moeder en oma zoveel heeft betekend voor de vereniging en dat zij bij heel veel mensen een speciaal plekje in hun hart heeft. Prachtig was de erehaag aan het begin van de avond, toen wij onze moeder en oma vanuit huis naar de kantine begeleidden. Al die jeugdleden, jongens en meisjes, die waren gekomen, was een mooi eerbetoon voor haar en een grote steun voor ons.

    De condoleance was goed verzorgd. Wat een hoop mensen zijn gekomen om afscheid te nemen van onze Alie. Graag willen we Orné Angenent bedanken voor zijn steun en meedenken, zonder daarbij anderen te kort te doen. Zonder jullie was dit nooit gelukt. De erehaag met het vuurwerk, “haar jongens” van het eerste en tweede en het damesteam waar twee kleindochters in spelen, was onvergetelijk. Wat zou ze hiervan hebben genoten.
    Onze moeder was altijd heel trots op jullie. Jullie mogen nu ook trots zijn dat jullie zo een mooi afscheid hebben verzorgd voor Alie. Heel erg bedankt voor alles,


    De kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen van Alie van der Zwaan