• Zaterdag 23 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2023. Ruim 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook onze vereniging S.V. Kickers '69. 

  De jongste jeugd van onze vereniging gaat loten verkopen met ‘het verkoopboekje’ of online met de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje.     

  De oudere jeugdleden en ook de volwassen leden kunnen dit jaar ook meehelpen door vrienden, familie en inwoners uit de omgeving uit te nodigen om loten te kopen. Zij doen dit via deze weblink: https://clubactie.nl/lot/s.v.-kickers-69/230130. Deze kan gedeeld worden via WhatsApp, via social media en/of e-mail. Het is nu ook mogelijk om een Superlot te kopen via weblink: https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/s.v.-kickers-69/230130. De linken zijn actief vanaf zaterdag 23 september. 

  De extra inkomsten komen bij S.V. Kickers '69 met name ten goede aan de jeugd en de jeugdactiviteiten. 

  Wat kunnen de lotenkopers precies winnen met een lot?

  De hoofdprijs is € 100.000,- !!! 2e prijs een auto, 3e prijs een reischeque t.w.v. € 2.500,-. Nieuwsgierig naar de vele andere prijzen; kijk dan op: https://www.clubactie.nl

  De trekking van de Grote Clubactie 2023 vindt plaats op dinsdag 28 november. Vanaf woensdag 29 november is de trekkingsuitslag te vinden op hun website. 

  Hopelijk wordt De Grote Clubactie dit jaar een groot succes voor S.V. Kickers’69!

  De Jeugdcommissie