• We willen in 2024 het terrein van de sport- verenigingen openstellen voor iedereen in Leimuiden, zodat je er kan bewegen, spelen en ontmoeten. Denk jij ook mee?

  In 2024 gaan we op en rond de sport- verenigingen in Leimuiden nieuwe plekken maken om te spelen, ontmoeten, bewegen en de natuur te beleven. Ook gaan we nieuwe sportieve, sociale of natuuractiviteiten opstarten. Door de terreinen open te stellen die nu nog afgesloten zijn door hekken, zullen veel meer bewoners uit Leimuiden gebruik kunnen maken van deze mooie plek. Op welke manier? Dat bepalen we samen met jullie, kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen uit de buurt.

 • Wil je meer weten en meedenken? Kom dan op 31 januari naar de sportverenigingen. Iedereen is welkom! We horen graag wat jullie belangrijk vinden en hoe wij de terreinen en het gebied eromheen toegankelijker en aantrekkelijker kunnen maken. We maken er meteen een feestje van voor iedereen met een springkussen, eten en drinken en verschillende sport-, spel en natuuractiviteiten!

  Lukt het niet om langs te komen? Als bewoner kun je tussen 31 januari en voor 21 februari jouw mening
  ook online achterlaten. Wil je als organisatie jouw groep kinderen, jongeren, volwassenen of ouderen input laten geven, dan komen we graag bij jou langs! Laat dit dan weten via onderstaande contactgegevens.

  Vragen? Ideeën?
  Neem dan contact op met Paul Wiewel: p.wiewel@participe.nu