• Afgelopen zaterdag 18 september was de start van de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2021. Ruim 5.000 verenigingen in heel Nederland zijn aan de slag gegaan om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook onze vereniging S.V. Kickers '69. Dit gaan wij vanaf zaterdag 25 september doen.

  Net zoals in voorgaande jaren zullen de jeugdleden van onze vereniging zich inzetten voor deze actie. De jongste jeugd gaat loten verkopen met ‘het verkoopboekje’. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een eenmalige machtiging. De oudere jeugdleden en ook de volwassen leden kunnen dit jaar vrienden, familie en inwoners uit de omgeving uitnodigen om loten te kopen. Zij doen dit via een weblink, via WhatsApp, via social media en/of e-mail. Klik hier om 1 of meerdere loten te kopen.

  Wat levert het de club eigenlijk op? 80% van de lotenverkoop gaat naar de club. Een lot kost €3,-, dus € 2,40 per lot gaat direct naar de clubkas. De extra inkomsten komen bij S.V. Kickers '69 met name ten goede aan de jeugd en de jeugdactiviteiten.

  Wat kun je precies winnen met een lot?

  Hoofdprijs € 100.000,-

  2e Prijs Auto Seat mii electric

  3e Prijs Keuken Kampioen cheque t.w.v. € 10.000,-

  4e-5e Fiets Matrabike t.w.v. € 1.000,- 

  Nieuwsgierig naar de vele andere prijzen; kijk dan op: https://www.clubactie.nl

   

  De trekking van de Grote Clubactie 2021 vindt plaats op woensdag 8 december. Vanaf donderdag 9 december is de trekkingsuitslag te vinden op hun website.