• Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020. Ruim 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook onze vereniging S.V. Kickers '69. 

  De jongste jeugd van onze vereniging gaat loten verkopen met ‘het verkoopboekje’. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een eenmalige machtiging.        

  De oudere jeugdleden en ook de volwassen leden kunnen dit jaar ook meehelpen door vrienden, familie en inwoners uit de omgeving uit te nodigen om loten te kopen. Zij doen dit via deze weblink: https://clubactie.nl/lot/s.v.-kickers-69/230130. Deze kan gedeeld worden via WhatsApp, via social media en/of e-mail. De link is actief vanaf zaterdag 19 september. 

  De extra inkomsten komen bij S.V. Kickers '69 met name ten goede aan de jeugd en de jeugdactiviteiten. 

  Wat kunnen de lotenkopers precies winnen met een lot?

  De hoofdprijs is € 100.000,- !!! 2e prijs een auto, 3e prijs een reischeque t.w.v. € 2.500,- en de 4e-5e prijs een fiets t.w.v. €1.000,-. Nieuwsgierig naar de vele andere prijzen; kijk dan op: https://www.clubactie.nl

  De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december is de trekkingsuitslag te vinden op hun website. 

  Hopelijk wordt De Grote Clubactie dit jaar een groot succes voor S.V. Kickers’69! 

  De Jeugdcommissie.