• Zaterdag 24 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2022. Ruim 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook onze vereniging S.V. Kickers '69.

  Net zoals in voorgaande jaren zullen de jeugdleden van onze vereniging zich inzetten voor deze actie. De jongste jeugd gaat loten verkopen met ‘het verkoopboekje’ voorzien van persoonlijke QR-code. De oudere jeugdleden en de volwassenen worden ook dit jaar weer aangespoord om vrienden, familie en inwoners uit de omgeving uit te nodigen om loten te kopen. Zij doen dit via een weblink https://lot.clubactie.nl/lot/s.v.-kickers-69/230130 , via WhatsApp, via social media en/of e-mail.

  Wat levert het de club eigenlijk op? 80% van de lotenverkoop gaat naar de club. Een lot kost € 3,00. Dus € 2,40 per lot gaat direct naar de clubkas. De extra inkomsten komen bij S.V. Kickers '69 met name ten goede aan de jeugd en de jeugdactiviteiten.

  Wat kun je precies winnen met een lot?

  Hoofdprijs € 100.000,-

  2e Prijs Auto Skoda Kamiq

  3e Prijs Keuken Kampioen cheque t.w.v. € 10.000,-

  4e-5e Fiets Matrabike t.w.v. € 1.000,- 

   

  Nieuwsgierig naar de vele andere prijzen;     kijk dan op: https://www.clubactie.nl

   

  De trekking van de Grote Clubactie 2022 vindt plaats op dinsdag 6 december. Vanaf woensdag 7 december is de trekkingsuitslag te vinden op hun website.