• Zaterdag 7 januari 2023 wordt de nieuwjaarsreceptie van S.V. Kickers ’69 gehouden. We beginnen met een nieuwjaarstoernooi voor ALLE leden. Natuurlijk zijn daarbij onze vrijwilligers, ouders en supporters ook van harte welkom. 

    Tussen 16.00 en 18.00 uur spelen leden, per leeftijdscategorie, een onderling toernooi. Exacte tijden zijn nog niet te geven; dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. 

    De organisatie zorgt voor eten (poffertjes, broodje beenham en een bakkie snert). Drankjes zijn voor eigen rekening. Er is ook een disco die voor gezellige muziek zorgt. 

    Rond 19.00 uur begint het officiële gedeelte met een woordje door de voorzitter en het huldigen van leden die 25 jaar lid zijn van S.V. Kickers ’69. Daarna gaat de muziek weer los.

    Om de indeling voor het toernooi te kunnen maken is het nodig hiervoor aan te melden. Voor spelende leden kan dit via de leider van het team of via e-mail secretaris@svkickers69.nl . Niet-spelende leden die mee willen doen kunnen zich aanmelden via een e-mail: secretaris@svkickers69.nl

    Aanmelden graag voor 3 januari 2023.