Gezocht: Coördinator voor de kantine en kantinemedewerk(st)ers.

In verband met de overstap met de selectie naar het zaterdagvoetbal hebben een aantal vrijwilligers aangegeven dat zij op zaterdag niet beschikbaar zullen zijn voor het draaien van een bardienst. Ook de coördinator heeft op zaterdag niet de tijd die hij nodig heeft om zijn taak optimaal uit te kunnen voeren.

Wij zoeken dan ook enthousiaste mensen die het leuk vinden om eens in de 4 á 6 weken een bardienst te draaien. De bardienst draai je met een groep van 3 tot 4 personen. De dag wordt verdeeld in 3 blokken van ongeveer 4 uur waarbij bij de thuiswedstrijden van het 1e team een overlap is ingebouwd. Natuurlijk is dit alles afhankelijk van het aantal mensen dat zich beschikbaar stelt om een bardienst te draaien.

Als Coördinator ben je het aanspreekpunt voor de kantinemedewerk(st)ers en maak je de indeling van de teams. Natuurlijk mag je zelf ook een bardienst draaien. De huidige coördinator heeft nu zitting in het bestuur maar dit is niet noodzakelijk.

Lijkt het je leuk om dit voor S.V. Kickers te doen of wil je meer informatie, neem dan contact op met Marco Streng of een van de andere bestuursleden. (MJA.Streng@hotmail.nl of bestuur@svkickers69.nl)

Natuurlijk kun je ook een van de bestuursleden aanspreken bij de SV.