Aan alle leden en ouders / verzorgers van jeugdleden

 

Leimuiden, 8 augustus 2018

 

Na de velden ook de kelen droog?

De hittegolf duurt voort, de onderhoudsploeg is druk in de weer om de velden van vocht te voorzien zodat er over enkele dagen weer getraind en gevoetbald kan worden.  Maar is het voor spelers en publiek na afloop van de wedstrijden ook mogelijk om de dorstige kelen van vocht te voorzien?

Aan het einde van het afgelopen seizoen hebben een aantal vrijwilligers aangegeven na enkele jaren te stoppen als barmedewerk(st)er.

Op dit moment beschikken we nog over 17 medewerk(st)ers die zich in willen zetten voor een bardienst. Om de benodigde diensten te vullen hebben we  er nog minimaal 40 nodig .

Als de aanvulling er komt heb je 1x in de 6 weken een bardienst.

Wat is er nodig:

  • Elke zaterdag 8 personen. Deze draaien dienst als volgt: 2 personen van 8 – 12, 3 personen van 12 – 16 en 3 personen van 15 – 19 uur.
  • Op zondag (1x per 2 weken) 2 personen van 10 – 15 uur.

Steeds meer verenigingen gaan over tot het verplicht stellen van vrijwilligers taken, o.a. het draaien van enkele  bardiensten per jaar .  Eventueel per keer af te kopen voor bedragen variërend van € 50,- tot € 75,-.

Als de aanvulling niet gehaald wordt zal ook bij onze vereniging de verplichting ingevoerd gaan worden. Gelet op de vele vrijwilligers die al heel veel taken voor hun rekening nemen hoopt het  bestuur dat voor het draaien van enkele bardiensten ook voldoende vrijwilligers te vinden moeten zijn.

Als vrijwilliger kunt u zelf aangeven op welke dag en welke tijd u beschikbaar bent.

Aanmelden kan via het dagelijks bestuur, Wim Buskermolen, Hans van Leeuwen of Orné Angenent of via Bestuur@svkickers69.nl.

Namens het bestuur,

Wim Buskermolen
Voorzitter S.V. Kickers ’69