• Eindelijk, het is zover! Het is vrijdag 24 november en de pieten komen de Kickers '69 bezoeken om een voetbalwedstrijd op hoog niveau te spelen tegen de jeugd JO7-9. Sinterklaas kon er dit jaar helaas niet bij zijn, omdat Sinterklaas pas zaterdag in Leimuiden onthaald wordt, maar de pieten zijn hem alvast vooruit gereisd.

  Het is echt sinterklaasavond-weer, het is guur en de maan schijnt door de bomen. Voor de kids en pieten maakt het echter niets uit! Het is spannend, want er staat veel op het spel. Na jaren zijn de pieten erop gebrand om eens te winnen van de jeugd van Kickers '69. Maar dat valt natuurlijk niet mee, want Leimuiden heeft een topteam op de been gebracht.

  Nadat de spelers van Kickers '69 met vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, opa's en oma's naar de Kickers '69 waren gekomen, kon het voetbalfeest beginnen. Lopjes, diepte passes en nog veel meer werd eruit de kast gehaald. Na een slopende wedstrijd gaven de pieten zich gewonnen en kreeg elk team een eerste letter uit een woord. De resterende letters lagen verstopt op het Kickersterrein. Alle letters tezamen vormen een woord en dat woord omschrijft waar de pieten de cadeau's voor de kinderen hebben verstopt.

  Wat een gouden zet van de pieten! Al snel is het geheim ontrafeld en lopen de kinderen met hun cadeau's rond. Nadat ze van de pieten ook nog snoepgoed hebben gekregen gaan ze voldaan naar huis.

   

  Pieten bedankt en tot volgend jaar!!   

   De jeugd van Kickers '69