•  

  Tijdens de leiders- en trainersbijeenkomst van 25 januari 2019 heeft Roy Möllers aangegeven dat hij, na het behalen van de cursus verenigingsscheidsrechter, de ambitie heeft om nog een stapje hogerop te gaan. Hij is door de KNVB benaderd om per seizoen 2019-2020 mee te doen met de SO III cursus, de opleiding tot KNVB-scheidsrechter.

  Roy gaat deze nieuwe uitdaging graag aan, maar is van mening dat dit niet te combineren is met zijn huidige verantwoordelijkheid als scheidsrechterscoördinator voor de oudere jeugd (> Onder 17) en de senioren. "Ik heb de vrijheid nodig om tijdens deze cursus en daarna een aanstelling van de bond te kunnen accepteren, zonder mijzelf verantwoordelijk te hoeven voelen voor de bezetting bij Kickers ‘69", zo beargumenteerd hij.

  Deze taak heeft in een wisselende variëteit bij Roy gelegen de afgelopen 6 jaar en sindsdien is zijn takenpakket bij de vereniging alleen maar toegenomen met een functie in de jeugdcommissie, voetbaltechnische zaken en het algemeen bestuur. Binnen deze commissies blijft Roy uiteraard wel de belangen van de scheidsrechters behartigen.

  S.V. Kickers ’69 zoekt dus iemand (m/v) die scheidsrechters aanwijst bij wedstrijden waarvoor door de KNVB geen scheidsrechters zijn aangewezen. Het betreft de indeling van de scheidsrechters van (momenteel) 10 elftallen, waarvan 5 senioren- en 5 jeugdelftallen. Per speelweekend gaat het dus gemiddeld om 5 thuiswedstrijden. Eigen ervaring met het fluiten van wedstrijden is geen vereiste.

  Het inplannen van de scheidsrechters kan via elk gewenste kanaal. Of dit nu per e-mail, whatsapp of door ‘ouderwets’ te bellen is, het kan en mag allemaal. Je staat er natuurlijk niet alleen voor. Samen met de andere twee coördinatoren en het wedstrijdsecretariaat hebben we een app-groepje om elkaar te helpen waar nodig en de lijntjes tussen het secretariaat en coördinators kort te houden.

  Wil jij je steentje bijdragen voor S.V. Kickers ’69 en als scheidsrechterscoördinator voor de ‘bovenbouw’ (teams vanaf de Onder 17 en hoger) en/of de senioren aan de slag gaan, neem dan contact op met artbitrage@svkickers69.nl. Bij voorbaat dank.