• S.V. Kickers ’69 uit Leimuiden is erg blij te kunnen melden dat de trainersstaf voor de selectie voor het seizoen 2020-2021 is ingevuld met Erwin van der Zee, Dennis Bos en Bert van Wijk.

  Erwin van der Zee is ook komend seizoen hoofdtrainer van S.V. Kickers ’69. Na een aantal gesprekken tussen Erwin en Arno van Wittmarschen (Hoofd Voetbal Technische Zaken) is besloten om komend seizoen de spelers van de huidige JO19 aan de selectie toe te voegen, zodat er voldoende spelers beschikbaar zijn voor het 1e en 2e elftal. Alle betrokkenen zijn erg blij dat Erwin van der Zee voor het vierde seizoen de ploeg uit Leimuiden onder zijn hoede heeft.

  Met Dennis Bos heeft S.V. Kickers ’69 een nieuwe ambitieuze trainer gevonden voor het 2e elftal. Dennis heeft als voetballer in de jeugd gevoetbald bij ARC en in de senioren 4 jaar in het 2e elftal van ARC en 10 jaar in het 1e elftal van v.v. Koudekerk. Bij deze club is Dennis de laatste 7 jaar trainer geweest. Eerst van de dames en de JO19 en de laatste 3 jaar als trainer van het 2e elftal. Dennis heeft aangegeven veel plezier te halen uit het leveren van een bijdrage in de doorstroom van eigen jeugdspelers naar de selectie elftallen. Dit sluit mooi aan bij de jonge spelers die komend seizoen aan de selectie toegevoegd worden.

  Bert van Wijk is de nieuwe keeperstrainer van S.V. Kickers ’69. Bert is een zeer ervaren en gedreven keeperstrainer die bij veel clubs uit de regio de keepers onder zijn hoede heeft gehad. Ook met zijn voetbalschool (www.keeperspromotions.com) heeft Bert al erg veel keepers de fijne kneepjes van het keepersvak bijgebracht.  

   

  Het Bestuur van S.V. Kickers ’69 is erg blij met de invulling van de trainersstaf van de selectie voor het seizoen 2020-2021 en heeft er alle vertrouwen in dat deze trainers, de leiders en de spelersgroep een plezierig en succesvol seizoen tegemoet gaan.

   

  Tevens is de samenwerking met hoofdsponsor PW Bouwgroep met 3 jaar verlengd. Het Leimuidens bouwbedrijf was de afgelopen 3 jaar ook de hoofdsponsor. Naast het shirt van het 1e elftal prijkt de naam van het bedrijf ook op de inlooppakken van alle teams van de vereniging. 

  Op de foto van links naar rechts. Bert van Wijk, Erwin van der Zee, Ruben Paauw en Dennis Bos. Op de achtergrond Voorzitter Wim Buskermolen en Arno van Wittmarschen, hoofd VTZ.

   

  ©Foto Arno Massee

 • Foto:Arno Massee