• De selectie van Kickers ’69 is met de komst van Emile Albert de la Bruhéze, Pim Brinkhof en Sebastiaan Huigsloot versterkt.

  De drie spelers zijn afkomstig van het Amstelveense A.F.C. Nautilus.

  Emile (39) woont in Aalsmeer en is verdediger, Sebastiaan (35) komt uit De Kwakel en kan zowel in de verdediging of op het middenveld uit de voeten. Pim (29) uit Aalsmeer is op elke positie inzetbaar.

  Sebastiaan is begonnen bij KDO in De Kwakel, vervolgens overgestapt naar FC Aalsmeer waar hij met Pim in een team kwam te spelen. Na zo’n 6 jaar hebben zij de overstap naar A.F.C. Nautilus gemaakt waar Emile al speelde. Zij hebben daar 3 jaar samen gespeeld, door het stoppen van Nautilus besloten zij om samen een andere club te gaan zoeken en kwamen uiteindelijk bij Kickers uit.

  Pim heeft met jeugdteams en de O23 van Aalsmeer verschillende malen tegen Kickers gespeeld. Dit waren altijd prettige wedstrijden in een goede sfeer. Nadat de 3 in februari 2023 enkele malen hadden meegetraind werd enthousiasme alleen maar groter. De aanwezige faciliteiten, de randvoorwaarden maar vooral de sfeer in de groep maakte de keuze eenvoudig.

  Alle 3 ervaren Kickers als een warme, gezellige en goed georganiseerde vereniging. Ze voelen zich al helemaal thuis in de groep.

  Wij wensen Emile, Pim en Sebastiaan veel plezier bij Kickers ’69.