• S.V. Kickers '69  heeft twee vertrouwenscontactpersonen aangesteld die als eerste aanspreekpunt bij (dreigende) incidenten kunnen fungeren en die mensen kunnen doorverwijzen naar KNVB en/of NOC*NSF vertrouwenspersonen of andere ondersteunende instanties.

  Zij stellen zich graag aan u voor:

  Jolanda van Schagen

  Ik zal me even voorstellen : mijn naam is Jolanda van Schagen, geboren te Rijnsaterwoude en nu al 30 jaar woonachtig in Leimuiden. Van kinds af aan al verbonden met de club S.V. Kickers ‘69. Als peuter in de zandbak met m’n ouders mee, later als speelster en daarna als vrijwilligster. De laatste jaren doe ik nog een aantal taken vooral achter de schermen. Ik heb een fulltime job als bedrijfsleidster bij Intratuin en heb 2 volwassen zoons.

  Jeroen van der Pouw Kraan

  Mijn naam is Jeroen van der Pouw Kraan, 41 jaar en in het dagelijks leven advocaat. Ik ben vanaf mijn zesde jaar op allerlei manieren betrokken bij S.V. Kickers '69: als speler, jeugdleider, vrijwilliger en inmiddels jarenlang coach van het fameuze Keijzer-elftal. Zeker als vader van twee voetballende kinderen vind ik het belangrijk dat onze (jeugd)leden met plezier kunnen sporten. In mijn rol als vertrouwenscontactpersoon hoop ik bij te kunnen dragen bij een veilig en positief sportklimaat binnen S.V. Kickers '69.

   

   Klik hier voor meer informatie.