• VERTROUWENSCONTACTPERSONEN

  Sporten in een veilige omgeving zou voor iedereen vanzelfsprekend moeten zijn. Ongewenst of niet integer gedrag past niet binnen de sport, en daarmee ook niet binnen het voetbal. De KNVB wil samen met verenigingen optrekken in de strijd tegen ongewenst gedrag.

  In dat kader heeft S.V. Kickers '69 twee vertrouwenscontactpersonen aangesteld die als eerste aanspreekpunt bij (dreigende) incidenten kunnen fungeren en die mensen kunnen doorverwijzen naar KNVB en/of NOC*NSF vertrouwenspersonen of andere ondersteunende instanties. Onze vertrouwenscontactpersonen verzorgen de eerste opvang en zijn het eerste aanspreekpunt. Ze nemen meldingen aan, informeren over mogelijke vervolgstappen, verzorgen procesbegeleiding en hebben een adviesrol richting het bestuur. Zij zijn te bereiken via vertrouwenspersoon@svkickers69.nl

  Als een persoon echt een vertrouwelijk gesprek wil over iets dat hij of zij heeft meegemaakt op het gebied van seksuele intimidatie, dan verwijzen onze vertrouwenscontactpersonen door naar de vertrouwenspersoon van de KNVB en/of NOC*NSF. Deze vertrouwenspersoon biedt een luisterend oor en zoekt samen naar oplossingen. Uiteraard wordt alle informatie vertrouwelijk behandeld.

  Onze vertrouwenscontactpersonen stellen zich hieronder kort voor.

   

 • Jolanda van Schagen

  Ik zal me even voorstellen : mijn naam is Jolanda van Schagen, geboren te Rijnsaterwoude en nu al 30 jaar woonachtig in Leimuiden. Van kinds af aan al verbonden met de club S.V. Kickers ‘69. Als peuter in de zandbak met m’n ouders mee, later als speelster en daarna als vrijwilligster. De laatste jaren doe ik nog een aantal taken vooral achter de schermen. Ik heb een fulltime job als bedrijfsleidster bij Intratuin en heb 2 volwassen zoons.

 • Jeroen van der Pouw Kraan

  Mijn naam is Jeroen van der Pouw Kraan, 41 jaar en in het dagelijks leven advocaat. Ik ben vanaf mijn zesde jaar op allerlei manieren betrokken bij S.V. Kickers '69: als speler, jeugdleider, vrijwilliger en inmiddels jarenlang coach van het fameuze Keijzer-elftal. Zeker als vader van twee voetballende kinderen vind ik het belangrijk dat onze (jeugd)leden met plezier kunnen sporten. In mijn rol als vertrouwenscontactpersoon hoop ik bij te kunnen dragen bij een veilig en positief sportklimaat binnen S.V. Kickers '69.