• INLEIDING 

  Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

  S.V. Kickers’69 neemt een belangrijke plaats in binnen Leimuiden en Rijnsaterwoude. Jong en oud vinden bij de club een plek om hun hobby te beoefenen, hun passie te beleven of om elkaar te ontmoeten in een sportieve omgeving. Kickers’69 geeft de ruimte aan zowel de prestatiegerichte en de recreatieve leden.

  Bij de vereniging leeft het besef dat voetbal een middel is om mensen samen te brengen en de jeugd op een positieve manier te vormen. Zij leren door het voetbal samen te werken in een team, door te zetten, de leiding te nemen en om te gaan met winnen en verliezen. Door succes te ervaren, groeit hun zelfvertrouwen en weerbaarheid, maar leren ze ook zich te beheersen en respect te tonen voor anderen. 

  Voetbal vormt, juist ook dankzij het competitie-element. Het voetbal gaat om wedstrijden en de wedstrijd draait om winnen, ongeacht het niveau. Dit voetbalplan is dan ook bedoeld om de prestaties te verbeteren, op een reëel maar toch zo hoog mogelijk niveau. Het plan formuleert doelstellingen, brengt structuur in de voetbalopleiding van Kickers’69 en schept zo de voorwaarden voor optimale resultaten en plezier op het veld. 

  Voetbal Technische Zaken (VTZ)

   S.V. Kickers ’69

  Voetbalplan