• Hierbij volgen de voorlopige (jeugd) teamindelingen voor het seizoen 2019-2020. De indelingen zijn met veel zorg en overleg samengesteld door Voetbaltechnische Zaken (VTZ) en de betrokken leiders/trainers. Heeft u vragen over de indeling of sta jij (of je kind) niet in de lijst, neem dan a.u.b. even contact op met VTZ via vtz@svkickers69.nl. Gelieve geen individuele leden te bellen of te whatsappen. Wij zullen als commissie jouw e-mail zo snel mogelijk in behandeling nemen.

    De indelingen van leiders, trainers en het nieuwe trainingsschema worden op een later moment gedeeld. Wij danken iedereen voor zijn/haar geduld.

    Update [03-07-2019]: Naar aanleiding van de publicatie van de voorlopige indelingen hebben wij een aantal op- en aanmerkingen ontvangen. Na nogmaals kritisch naar de indeling te hebben gekeken zien wij mogelijkheden tot verandering bij onze jongste jeugd waardoor wij verwachten dat iedereen zich meer op z'n plaats voelt. Dit zal op korte termijn met de betrokken leiders en trainers worden besproken en zal mogelijk leiden tot wijzigingen in de voorlopige indelingen.

    Update [10-07-2019]: Naar aanleiding van de bijeenkomst van zaterdag 6 juli jl. belegd door VTZ met de betrokken leiders en trainers zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd in de voorlopige teamindelingen m.b.t. de JO8 t/m de JO13. De 'nieuwe' indeling vind je onderstaand.

  • Update [28-08-2019]: Alle leden zijn in Sportlink Club toegevoegd aan hun eigen team. Iedereen kan zijn of haar eigen team nu vinden via de Voetbal.nl-app. Meer informatie over de Voetbal.nl-app kun je hier vinden. I.v.m. de privacy van onze leden zijn de indelingen niet meer zichtbaar op de webiste. Indien je vragen hebt over jou indeling en komt er niet uit via de app, neem a.u.b. contact op met het bestuur.