• Vrienden van

    “De Vrienden Van” bestaat uit een groep van circa 70 enthousiaste leden en supporters van onze voetbalvereniging en stellen zich tot doel om de vereniging te ondersteunen. Deze steun kan bestaan uit een bijdrage in financiële zin, die alleen gegeven wordt in het belang van de héle vereniging. Denk hierbij aan de geluidsinstallatie in het clubgebouw, de lichtkrant, de tribunestoeltjes en een bijdrage om de overkapping van het terras te kunnen realiseren.

    Verder worden er jaarlijks activiteiten voor de leden van de Vrienden Van georganiseerd. Zo hebben wij in het verleden al diverse sprekers in Leimuiden uitgenodigd: o.a. de heer Van Praag, destijds voorzitter van Ajax, topscheidsrechter Dick Jol en lachebek René van der Gijp. Voorts hebben wij een opname van het TV programma Voetbal International bijgewoond, zijn wij in 2011 met 40 personen naar een wedstrijd van West Ham United in Londen geweest en in 2012 met 40 personen naar een wedstrijd van Borussia Mönchengladbach geweest.

    Mocht u geïnteresseerd zijn om deel uit te gaan maken van dit illustere gezelschap dan kunt u voor alle info terecht bij: Jelmar Loos, Joost Vernooij, Ruud van der Voort of Aad van der Hoorn.