• Op 9 maart is het de beurt aan de” Vrienden Van” om de contact middag bij de S.V. te organiseren. De senioren en dames spelen dan allemaal een thuiswedstrijd.

  Na twee eerdere, zeer succesvolle edities, het Dezember Fest en het Glow in the dark spektakel, gaan ” De vrienden van” er nu wat moois van maken.

  Voor de muzikale omlijsting van deze middag/avond zijn de Lokale helden gevraagd en er worden enige rondes met het Rad van Fortuin gedraaid. Wij hebben hiervoor prachtige prijzen bij elkaar weten te rapen. Zoals daar o.a. zijn: 1 high wine/beer voor 2 personen bij de Vergulde Vos , hoofdgerecht voor 2 personen bij Café René. Een knipbeurt door Dani en een stapel voetbalboeken.

  4 x Vip kaarten ADO Den Haag, 4 x Business seats bij Ajax, 2 x Kaarten Nederland Schotland.

  Gesigneerd shirt Feyenoord seizoen 23/24, 2 x Green fee golfbaan Rhoon, Sloepentocht met bier/kaas/worst voor 6 personen verzorgd door Daan en een Heineken Blade thuistap.

  Mocht iemand nog iets aan willen bieden, contact een van de bestuursleden van de vrienden van…  Het is misschien old school maar neem wat cash mee om de loten te kopen………

  De opbrengst gaan we gebruiken om het speeltuintje verder te verfraaien.