• Wasvoorschriften

  QUICK TEAMWEAR

  Quick Teamwear kleding dient zo snel mogelijk na gebruik gewassen te worden. Indien de kleding te lang in de tas blijft zitten, bestaat de kans op bijvoorbeeld “weer” in de kleding door vocht en/of opgedroogde modder- en grasvlekken. Was shirts, shorts en kousen apart. 

  Vlekken dienen voor het reguliere wasprogramma met een geschikt vlekbehandelingsmiddel behandeld te worden. 


  KLEDING EERST WASSEN VOOR HET DRAGEN
  Wassen op maximaal 40℃


  BEDRUKKING NIET STRIJKEN


  KLEDING NIET IN DE DROGER


  Door het gebruik van een droger kan kleding krimpen, maar de bedrukking niet. Tevens zal de hechtingskracht door de temperatuurwisselingen afnemen. 

  Gebruik geen wasverzachter op sportkleding. Dit legt een olie-achtig laagje op de stof, waardoor vuil zich beter kan hechten. Hierdoor wordt de ademende kracht van de stof teniet gedaan en kan de elasticiteit van de stof worden aangetast.

  Kousen niet heter wassen dan 40℃ en niet in de droger. Doet men dit wel dan ontstaan er mogelijk verkleuringen en verliest de kous zijn elasticiteit.

  Sublimatieshirts zijn eigenlijk geheel bedrukt, dus deze shirts niet strijken om verkleuren te voorkomen. Reclamaties welke terug te voeren zijn op onjuist of onvolledig opvolgen van het wasvoorschrift worden niet geaccepteerd.